Jaarverslag 2020

2020

Het jaar 2020 zullen wij allemaal niet snel meer vergeten. Om zowel al haar goede als de minder goede kenmerken. De hele wereld stond erbij en keek ernaar hoe het coronavirus de wereld veroverde en zo ongeveer alle structuren welke wij als vanzelfsprekend achtten, platlegde. En nog steeds.

Maar de hele wereld stond ook wat vaker stil. We hebben allemaal veel energie moeten geven om ons aan te passen aan deze nieuwe werkelijkheid. Anders werken. Anders helpen. Anderen helpen. We hebben de mouwen opgestroopt en zijn ervoor gegaan.

Trots ben ik op het gehele team en wat er samen is bereikt. In 2020 heeft het team laten zien dat we met de juiste inzet en motivatie de meeste zorg en samenwerking op peil hebben kunnen houden. Ook zijn er diverse projecten en activiteiten uitgevoerd. Er is veel digitaal gewerkt en ontmoet. En dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Een terugblik op dit bijzondere jaar is te lezen in dit online jaarverslag.

Rest mij alle personen die in 2020 betrokken waren bij Praktijksteun, alle samenwerkingspartners én zorgverleners welke hun rol hebben gepakt, te bedanken voor alle redenen waardoor wij met gepaste trots terug kunnen kijken op het jaar 2020!

Veel leesplezier gewenst.

Thijs van Kempen
Directeur Zorg
Schuiven naar boven